När jag fick mer tid i min kalender, började jag förverkliga min dröm om att både måla och fotografera på ett mer organiserat sätt, och att jobba i egen ateljé.

Under min yrkesverksamma tid hade jag förmånen att resa mycket både inom och utanför Sverige gränser. Jobbade vid ett par tillfällen även som volontär med djur i Asien.

Genom mina resor har jag fått uppleva många olika kulturer och många spännande miljöer som har bidragit till min inspirationskälla, och kameran fick alltid följa med.

Havet, djurlivet och naturen, i starka eller milda färger, abstrakt eller reellt, återfinns ofta i mina alster på duken och i mina foton.

Har haft förmånen att få jobba hos två olika konstnärer som gett mig otroligt mycket kunskap och glädje, och som varit viktiga inspirations-källor för mig. Gått ett antal sommarkurser som gett mig både inspiration och teknik. Deltagit på ett antal utställningar.

Den konstnärliga ådran finns i släkten både på min mors och på min fars sida. Både som professionella konstnärer inom måleri och textil, och som fritidskonstnärer.